Hamnkrogen i Örebro

Ella fyllde 16 år, helt galet att vi har en dotter som är 16 år. Hon fick välja vad vi skulle äta den dagen. En kväll på Hamnkrogen med familjen Riis blev önskemålet. Sagt och gjort så satte vi oss på cyklarna och trampa dit. Freddie satt i cykelkorgen och spejade ut när vi cykla. Ella valde en caesarsallad, den var god hälsar hon. Det var tyvärr det enda som fastna på min kamera av henne denna kväll.

Eddie valde köttbullar och pommes. Måste vara Johans burgare, tänkte först skriva Olivias burgare men på tok för mycket olika saker på pommesen 😉

Jag valde räkmackan, massa räkor och ett mörkt bröd i botten. Jättegod.

Ella och Eddie ville ha efterrätt och då de först inte hade något laktosfritt blev stämningen lite dyster. Bästa kusin vitamin Josefin jobbade denna kväll på hamnkrogen så hon stegade in till köket och löste så de fick en marängsviss med jordgubbar och citronsorbet, så uppskattat.

Pappa dotter <3

Johan solade satt fint till i solen. Vilken kväll det blev, hela början på denna sommar var magisk.

Victoria tog lite fel på våra kameror så tack för de snygga bilderna.

Så härligt att bara cykla en liten bit hem efter middagen.

Idag funderar vi på att cykla iväg och äta lunch, kanske blir det hamnkrogen igen vi får se. Det måste vara tillåtet med Freddie då han inte är så van att vara hemma själv än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *