Skolavslutningar

Det är nått speciellt med skolavslutnigar oavsett om den som slutar är 7 eller 18. Glädjen hos den som klarat av skolan ett helt år är så härlig. I år på Eddies skolavslutning var det så varmt, Johan gick hem och hämta ett parasoll som vi fick sitta under och fika. De bilderna spar jag i mitt privata album. Vi har i år även firat studenter. Först Frida, Johans kusins barn och efter det cyklade vi till Kusin Josefin och gratulera henne till studenten.

Lilla skruttunge, minns när du var sådär liten. För att inte tala om första gången vi var barnvakt, då du inte ville sova hahha.

Ella har haft skolavslutning också, inte bal men avslutningsmiddag tror jag det fick kallas. Det går upp för mig en sån här kväll att de inte är så små längre.

Skolavslutningen firades också med en kväll på Tybbleresturangen.

Varför tar man inte alltid pizza när man äter där, det är då den är som godast. Gott att ta hem också men det är nått annat. Gud vad sugen jag blev på pizza nu.

Eddie väljer alltid samma, gyrostallrik med endast gurka som sallad.

Skolavslutningar är en fin tid även om det nästan alltid känns lite stressigt denna tid tycker jag. Det är mycket man vill hinna med och samtidigt förbereda inför sommar och semester.

Nu har vi semester här hemma, har hunnit tagit tag i sånt som städa ur garderoben, kastat skräp, rensat ur tvättstugan och Johan bygger en grind. Sånt kanske ingen tycker är semester men för mig är det och det ger ett lugn att det är fixat.

Vi får se vad vi tar tag i i dag då…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *