Ingeborgs i Örebro

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Förra helgen åkte vi ner på stan med våra kära grannar och åt middag. Det har inte blivit så mycket av det för oss fyra av olika anledningar men nu passade det bra. Bordet var bokat på Ingeborgs ett så efterlängtat besök.

Festklädd och mina favoritbyxor var på igen, ska snart visa mig ute i nått annat 😉 men de passar till alla tillfällen enligt mig. Det är flera andra som beställt samma, så kul. Klicka här för att kolla in byxorna.

Bästa Jon har tagit över Ingeborgs, så nu kan man även beställa in hans fantastiska drinkar när man går hit.

Så goda drinkar och altid gjorda med det lilla extra.

Jag och Victoria delade på en råbiff och en löjrom. Bästa kombon och få lite av varje. Båda två förrätterna är supergoda, har ni ingen att dela med så blir ni inte besviken vilken ni än väljer.

Johan valde en gulbetscarpaccio med vispad chevré. Han var jättenöjd.

Till varmrätt valde jag, Victoria och Micke kvällens fisk som var röding när vi var där. Min tallrik var med musselsås, så god och lyfte hela tallriken.

Johan avvek från gruppen och valde anka, och enligt honom var den också jättegod.

Kokt potatis när det är som godast. Längtar lite efter färskpotatisen nu. Säger ni färskpotatis eller som jag hörde en vän sa nypotatis?

En fantastisk middag med så god mat. Ska man gå ut och äta i Örebro ska man absolut kolla upp Ingeborgs har ett bord ledigt.

En supergod findrink av Jon fick avsluta vår middag på Ingeborgs. En så fin kväll med bästa vännerna på stan.

Idag ska jag verkligen försöka fixa lite ute, det blåser något otroligt men det är samtidigt sol så jag tänker att det borde fungera, vi får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *