Räkbåten 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Räkbåten 2024 detta är verkligen en tradition, vi har åkt ihop i tio år. Lite galet att det gått så många år men vi har också upplevt mycket tillsammans så samtidigt helt rimligt. Victoria länka till alla år här, jättekul att kolla tillbaka. Det var den enda anledningen till att jag börja skriva här, för att kunna kolla tillbaka på allt kul man upplevt.

Räkor, sallad med festaost och svartpeppar, såser, bröd och smör. Allt mat som behövs på räkbåten.

Börja middagen med bubbel är alltid en bra ide.

När alla är mätta och glada efter att ha skalat räkor för glatta livet flyttar man upp på däck. Vi hade en riktig toppenkväll med solnedgång uppe på däck.

Den syns inte riktigt här men jag hade den fina gröna klänningen från Johannas klänningar hos Cellbes. Kolla in den här, Victoria har också en fin Johanna klänning på sig. Nu släpper Johanna nya klänningar och de hittar ni här, så många fina sommarklänningar.

Båten vänder i Ässundet, och tuffar tillbaka till Örebro. Vi hade så trevligt där vi satt och njöt av den fina kvällen i solen.

Nån gång har vi åkt senare på sommaren, då får man en annan upplevelse. Lite mörkare utanför fönstren, det är också mysigt men jag gillar nog detta bättre om jag kan välja.

Vilket stiligt gäng om jag får säga det själv.

Det var även soligt och fint när vi gick ner och satte oss när båten närmad sig stan.

Det var folk ute längs hela ån och fiskade eller bara satt och fika.

Vilket roligt gäng, denna tradition fortsätter vi med i många år till hoppas jag.

En av sommarens bästa kvällar varje år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *