Lövbiffsspett som matplatsen

Snart är det grilltid varje dag, bästa tiden. Jag har en kollega som flyttat till hus nyligen av den enkla anledningarna att kunna grilla. Ja det fanns säkert fler anledningar men att kunna grilla är definitivt en giltig anledning till en flytt tycker jag.

Påsken ska bjuda på fint grillväder i år och nu när det inte passar med resor och sånt kan man passa på att stanna hemma och grilla om man har möjligheten. Förra helgen provade vi att göra lövbiffsspett som Victoria och Micke också grillade på sin sida av gatan. Det är så himla god smak på dem och även om barnen tyckte det smaka annorlunda, åt de ändå, vilket är bra betyg måste jag säga. Barnen börjar bli lite bättre på att prova nya smaker och tycker om mer och mer, vilket är roligt.

Vi har fått små plantor av parika och chili som syns i bakgrunden, jag gör mitt bästa med dem. I natt glömde jag dem i uterummet efter att de skulle stå där och få lite extra sol och värme så vi får se hur det går. Pappa brukar odla många olika sorters chili i sommarstugan, är nog större chans att vi får chili där tror jag.

Vi åt våra spett med pommes, bea och sallad med melonbitar i, vilket var jättegott. Kanske ska köra på mer asiatiska smaker på sås och tillbehör nästa gång för att matcha spetten?

Idag ska jag fortsätta projekt rensa, är så skönt att få ordning och reda här hemma. Sen ska ska försöka plocka fram lite påskdekorationer, har inte så mycket men nån liten kyckling borde vi ha nånstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *