Promenad och lunchstopp

Den här gången vi var nere så hade vi inte så mycket måsten. En bra och lite mysig sak som vi ändå gjorde var att vi tränade en liten stund på morgonen framför tvn. Efter det gick vi vuxna en promenad, ibland för att bara kolla runt i stan och ibland med nått ärende på promenaden. Den här dagen avslutade vi på Sirocco för lunch, smidigt då barnen bara kunde hasa sig ner för gatan och möta upp oss. Eller tjejerna var vid poolen så jag och Victoria sprang upp med mat till dem.

LAx i en dillsås som är supergod säger Victoria. Själv väljer jag alltid mellan två olika pastarätter här. Oftast blir det denna med fylld pasta med champinjoner och tryffel, supergod.

Eftermiddagen spenderades vid poolen. Killarna beställde hemkörd mat och hade en fantastisk kväll framför tvn med dum dummare. De skratta och skratta åt allt när vi kom hem. Tjejerna gick ut på middag själva på muelle.

Vi gick ner till hamnen där det låg ett fint ställe med magisk solnedgång. De hade en fast meny på helgen som tyvärr var fullbokad, så vi stanna bara för en drink.

Vi hamnade istället på El Charro Negro, och det är inte så bara. En grym Margarita medans vi spana på menyn och all god mat.

Ett fat att dela på med kyckling och extra guacamole som förrätt.

Jag valde vetetortilla med kyckling, täckta med ost och gräddfil och färsk tomat. Jättegott, den här vill jag äta igen.

Johan och Victoria valde ribbs, de älskar dessa ribbs. Tydligen fantastisk möra och goda. Micke valde fajitas, det är också en favorit.

Vi hade en mysig kväll i folkvimlet på det lilla torget där El Charro Negro ligger. Blir lite sugen på Fajitas nu när jag ser bilderna, kanske inte blir ikväll men nån dag i veckan ska vi laga det tänker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *