Saltinbakad fisk

Efter en heldag vid poolen så ville barnen inte gå ut mer, de stannade hemma och åt istället. Vi gick inte långt från lägenheten, bara några gator upp mot consum låg det en fin liten restaurang med gott kött som Victoria och Micke provat tidigare.

Väldigt grönt med gröna växter på väggarna och i taket, och även gröna kläder.

En sån rätt jag sneglat på när de beställer in vid borden bredvid är den saltinbakade fisken så även om de lovordade köttet valde jag fisken.

Den var så fantastisk god, de kom och flamberade den vid bordet därefter filerar de upp den åt dig på tallriken. Några goda tillbehör på tallriken, en stekt potatisbakelse och padrones men fisken hade kunnat varit för sig själv. Gillar man fisk och får möjlighet att beställa detta så gör det. Jag kommer beställa det igen om jag får möjlighet.

De andra valde kött och var minst lika nöjda med sitt val. Det är det som är så skönt när man går ut och äter, alla väljer det de är sugna på för kvällen. Sås är livet tjoades det mellan tuggorna också.

Till efterrätt delade vi på en spännade rätt. Det var friterade citronblad tror jag och en glass. Man åt inte själva bladen utan endast paneringen ihop med glassen. Det smakade kanel och socker men också en hint av citronbladen.

Den här kvällen var vi trötta allihop både barn och vuxna, så efter middagen blev det en tidig kväll i säng.

Vi hade bestämt oss för en tidig dag på stranden dagen efter så det passade fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *