Toso

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Lördagkväll i Göteborg och vi hade bord på Toso som ligger högst upp på avenyn så en liten promenad från hotellet men det var bara skönt. Väl inne är det ganska mörkt och mysigt mellan borden.

Vi var egentligen fortfarande mätta från brunchen men det stoppade inte oss från att ta in många olika rätter.

Räkorna hade jag drömt om, skulle velat haft lite mer cilicréme så de blev ännu mer kladdiga. Det var så jag mindes dem från vårat förra besök.

Crisky pork, den grillade ananasen som väl var garnityr var supergod.

Detta var det godaste tycker jag denna kvällen. Biff tataki, den skulle jag välja igen alla dagar i veckan.

Vi hade som vanligt så trevligt runt vårt bord och skratta mycket. Klänningen jag har är en supermjuk skjortklänning som finns här. Funderar på om jag inte ska klicka hem en annan färg också. På fredagen hade jag den perfekta resturangklänningen egentligen där man inte riskerar att lägga ärmarna i maten, kolla in den här.

Dumplings med kyckling.

Tonfisk, den här var supergod.

Stiliga bordsgrannar de där.

Råbiffen var det många som sa att vi hade missat när vi var här sist så den ville jag gärna prova den här gången. Jättegod såklart.

Vi delade på en matcha-misu och en hjortron som avslutning på middagen. Ska man välja en riktigt fin efterrätt ska man välja chokladfondanten.

Lyckokakan måste ju stämma framöver eller hur?

Efter en fantastisk middag så promenerade vi hemåt mot hotellet. Vi hoppade in på Radisson som Victoria och Micke hade en lång historia med och tog en drink innan det var dags att sova.

Det var fantastiska dagar i Göteborg. En sån resa där vi gjorde mycket men egentligen inte hade så många måsten, precis vad vi behövde allihop tror jag.

Den här helgen har varit lite samma. Jag var en heldag på stan igår med god mat precis som i Göteborg. Sen har jag kastat skräp och klippt och sågat av grenar i vårat träd på framsidan. Vädret har varit magiskt hela helgen, hoppas det fortsätter så framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *